El Servei de Rehabilitació és una part fonamental del recorregut de la persona atesa cap a la seva recuperació total. Es duen a terme diversos programes i serveis especialitzats amb l’objectiu d’ajudar els i les pacients a recuperar la seva autonomia, millorar la seva qualitat de vida i reintegrar-se de nou a la societat.

L’objectiu del Servei de Rehabilitació és millorar els dèficits funcionals de les persones i, per tant, la discapacitat que poden tenir a les seves activitats de la vida diària. Tanmateix, aquest servei insisteix en la importància de la responsabilitat de la persona atesa de fer exercici. L’abordatge d’un problema d’aparell locomotor passa sempre per un pacte entre els professionals sanitaris i la persona atesa, on es defineix com podem ajudar-la amb les nostres tècniques i quines responsabilitats té ella d’autocura com, per exemple, l’exercici, ja que no es tracta d’un subjecte passiu de l’atenció sanitària.

Serveis

Rehabilitació Ambulatòria: comprèn tot el conjunt de visites mèdiques, tractaments de fisioteràpia i altres tècniques de tractament per assolir els objectius pactats amb la persona atesa. El concepte ambulatori és perquè la persona atesa ve personalment al Servei.
Rehabilitació Domiciliària i Logopèdia: la rehabilitació domiciliària està concebuda també per millorar el dèficit i la discapacitat mitjançant visites mèdiques i tractaments de fisioteràpia al domicili quan la situació clínica, social i funcional de la persona atesa no li permet venir a l’hospital. Dins d’aquesta modalitat, també es proporcionen serveis de logopèdia per ajudar persones amb problemes de comunicació, parla o deglució.

Equip

Cap de l’Àrea d’Aparell Locomotor: Dr. Fernando Álvarez

Coordinador de Servei: Dr. Àlex Pasarin

Coordinador de Rehabilitació Ambulatòria: Dr. Àlex Pasarin

Coordinadora de Rehabilitació Domiciliària i Logopèdia: Dra. Daniela González

Supervisora de l’Àrea de Rehabilitació: Ana Gey