El catàleg de serveis de cirurgia plàstica complementària ofereix una àmplia gamma de procediments quirúrgics dissenyats per millorar l’estètica i l’autoestima dels pacients. Aquests procediments abasten diverses àrees del cos, des del rostre fins al contorn corporal, proporcionant solucions personalitzades per a una varietat de necessitats estètiques.

Des de la correcció de característiques facials prominents fins a la remodelació del contorn corporal després d’una pèrdua significativa de pes, aquests serveis estan dissenyats per abordar una àmplia gamma de preocupacions estètiques amb resultats satisfactoris.

A través d’aquest catàleg, els pacients poden explorar opcions de cirurgia estètica facial, mamària i corporal, així com tractaments per corregir seqüeles cicatricials i lesions cutànies, oferint una solució integral per aconseguir els seus objectius estètics.

Serveis

Cirurgia estètica facial:

  • Otoplàstia: aquest procediment quirúrgic es fa per corregir orelles prominents o desproporcionades. Generalment, implica la remodelació del cartílag de l’orella per obtenir una aparença més natural i proporcionada.
  • Blefaroplàstia: també coneguda com a cirurgia de parpelles, la blefaroplàstia es realitza per corregir les parpelles caigudes i eliminar l’excés de pell i greix en l’àrea de les parpelles superiors i inferiors, millorant significativament l’aparença dels ulls i del rostre.
  • Rinoplàstia/Rinoseptoplàstia: aquests procediments es porten a terme per corregir deformitats en el nas, com la forma, la mida o l’angle, així com problemes en l’envà nasal que puguin dificultar la respiració. La rinoplàstia se centra en l’estètica del nas, mentre que la rinoseptoplàstiacorregeix tant l’estètica com la funció nasal.

Cirurgia mamària:

  • Reducció mamària: aquest procediment es du a terme per reduir la mida i el pes dels pits, alleujant la molèstia física i emocional associada amb mames massa grans.
  • Augment mamari: consisteix en la col·locació d’implants mamaris per augmentar la mida i millorar la forma dels pits, proporcionant un aspecte més complet i simètric.
  • Mastopèxia: també coneguda com a lífting de pits, la mastopèxia es realitza per elevar i remodelar els pits caiguts i millorar la seva fermesa i posició al pit.
  • Mastopèxia + pròtesis mamària: aquesta combinació de procediments combina elevar els pits amb l’augment mamari per aconseguir una aparença més voluminosa i elevada dels pits.
  • Ginecomàstia: es refereix a l’augment anormal de les glàndules mamàries en homes i el tractament quirúrgic implica l’eliminació de l’excés de teixit mamari per aconseguir un pit més pla i masculí.

Cirurgia de contorn corporal:

  • Abdominoplàstia: també coneguda com a “cirurgia d’abdomen”, l’abdominoplàstia implica l’eliminació de l’excés de pell i greix abdominal, així com la restauració de la fermesa dels músculs abdominals, resultat en un abdomen més pla i tonificat.
  • Lipoaspiració/Lipoescultura corporal: aquest procediment s’utilitza per eliminar dipòsits de greix localitzats en àrees específiques del cos, com abdomen, cintura, cuixes, braços o papada, mitjançant l’aspiració de greix amb una cànula especial.
  • Cirurgia postbariàtrica: després d’una pèrdua significativa de pes, pot quedar un excés de pell flàccida en diferents parts del cos. La cirurgia postbariàtrica aborda aquest problema mitjançant l’eliminació de l’excés de pell i la remodelació corporal per millorar l’aparença estètica.

Correccions de seqüeles cicatricials: aquest tipus de cirurgia es realitza per corregir cicatrius anestèsiques i adherències que puguin haver quedat com a resultat de cirurgies prèvies, lesions o cremades. Es poden utilitzar diferents tècniques per millorar l’aparença de les cicatrius i restaurar la funció de la pell.

Cirurgia ambulatòria: es refereix a procediments quirúrgics menors que es realitzen en el consultori mèdic o en un centre quirúrgic ambulatori sense necessitat d’hospitalització. Això pot incloure tractaments per cicatrius, lesions cutànies o petites intervencions quirúrgiques que no requereixin una hospitalització prolongada.

Equip

Cap d’Àrea Quirúrgica: Dra. Marta Lahuerta

Coordinador de Servei: Dr. Vicente García Sánchez

Supervisora d’Infermeria Bloc Quirúrgic: Carmen Castro

Supervisora d’Infermeria Hospitalització i UCSI: Lali Gabarró